Biblia

Biblia

Biblia: cea mai cunoscută carte din lume.
Oare?
Mulţi oameni ştiu că există, însă nu ştiu mai nimic despre ea.
Tu ce știi?

Biblia

Testează-ți cunoștințele legate de Biblie!
Notă: Oriunde se face referire la Biblie, sensul atribuit acestui cuvânt este traducerea Cornilescu!


Clasament: Biblia

maximum de 17 puncte
Crt. Nume Intrat la Puncte Rezultat
Clasamentul se încarcă
Nu există date disponibile.

FOTO: Books of the Bible; by George Redgrave is licensed under CC BY 2.0


About The Author

Related posts

5 Comments

 1. Urda

  Cea mai lunga carte din BIBLIE este ISAIA nu Psalmii ,pentru ca Psalmii sunt alcatuiti din cinci carti.

  Reply
 2. TRAIAN URUC painter

  CITIREA SCRIPTURILOR ,SI APLICAREA LOR IN VIATA PRACTICA ZI DE ZI MI A SCHIMBAT VIATA. IISUS ESTE REAL,ESTE ACELASI ESTE VIU, ESTE ETERN, ESTE FRUMOS, ESTE MINUNAT,ASA CUM LA DESCRIS SI ,,CLAUDIA PROCULA,,SOTIA LUI PILAT…IISUS ESTE CU ADEVARAT PERSOANA PE CARE O IUBESC, NU ESTE MANTUIRE DECAT IN PERSOANA LUI …FAPTE 4-12

  Reply
 3. angelutza100

  biblia are 70 de cärti
  7 e nr desävärsirii
  cartea Psalmilor are 5 cärti,deci 66 de cärti cum se invatä in facultäti si seminarii crestine.iar una dintre ele e Psalmii,deci 65+5=70
  cäci cum este 1 Samuel si 2 Samuel,1Imp.,2Imp. si sunt cärti separate…tot asa si cartea Psalmilor si chiar e specificat:prima carte,a doua carte….
  Domnul Ieshua Hamashia sä ne desävärseascä!!!

  Reply
 4. TEODOROVICI STEFAN

  31. Iata, vin zile, zice Domnul, cand voi face cu casa lui Israel si cu casa lui Iuda un legamant nou.

  32. Nu ca legamantul pe care l-am incheiat cu parintii lor, in ziua cand i-am apucat de mana sa-i scot din tara Egiptului, legamant pe care l-au calcat, macar ca aveam drepturi de sot asupra lor, zice Domnul.

  33. Ci iata legamantul pe care-l voi face cu casa lui Israel dupa zilele acelea, zice Domnul: Voi pune Legea Mea inauntrul lor, o voi scrie in inima lor; si Eu voi fi Dumnezeul lor, iar ei vor fi poporul Meu.

  34. Niciunul nu va mai invata pe aproapele sau pe fratele sau zicand: „Cunoaste pe Domnul!”, ci toti Ma vor cunoaste, de la cel mai mic pana la cel mai mare, zice Domnul; caci le voi ierta nelegiuirea si nu-Mi voi mai aduce aminte de pacatul lor.”

  35. Asa vorbeste Domnul care a facut soarele sa lumineze ziua, care a randuit luna si stelele sa lumineze noaptea, care intarata marea si face valurile ei sa urle, El, al carui nume este Domnul ostirilor:

  36. „Daca vor inceta aceste legi dinaintea Mea, zice Domnul, si neamul lui Israel va inceta pe vecie sa mai fie un neam inaintea Mea!”

  37. Asa vorbeste Domnul: „Daca cerurile sus pot fi masurate si daca temeliile pamantului jos pot fi cercetate, atunci voi lepada si Eu pe tot neamul lui Israel, pentru tot ce a facut, zice Domnul.

  38. Iata, vin zile, zice Domnul, cand cetatea va fi zidita iarasi in cinstea Domnului, de la turnul lui Hananeel pana la poarta unghiului. —-DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *